Piszę tu pierwszy i chyba ostatni raz.
Chcę się zapytać po co na stronie szkoły zakładka zastępstwa jak od dłuższego czasu widnieje tam lista z 24 lutego. Znam ją już na pamięć a nie wiem czy mam jakieś zastępstwa jutro. Niestety taka sytuacja zdarza się zbyt często. Więcej się człowiek denerwuje niż dowiaduje o zmianach. W szkole tylu adminów ale jedyne co robią to chyba nic, bo jak inaczej to wytłumaczyć. No chyba gdyby w II LO możliwe byłoby zaginanie czasoprzestrzeni to miałoby to jakiś sens ale tak. Najwyższy czas coś z tym zrobić drodzy państwo. I mam nadzieję, że szybko coś się zmieni.
Piszę tu pierwszy i chyba ostatni raz.
Chcę się zapytać po co na stronie szkoły zakładka zastępstwa jak od dłuższego czasu widnieje tam lista z 24 lutego. Znam ją już na pamięć a nie wiem czy mam jakieś zastępstwa jutro. Niestety taka sytuacja zdarza się zbyt często. Więcej się człowiek denerwuje niż dowiaduje o zmianach. W szkole tylu adminów ale jedyne co robią to chyba nic, bo jak inaczej to wytłumaczyć. No chyba gdyby w II LO możliwe byłoby zaginanie czasoprzestrzeni to miałoby to jakiś sens ale tak. Najwyższy czas coś z tym zrobić drodzy państwo. I mam nadzieję, że szybko coś się zmieni.
najprostsze rozwiazanie: zglosisz sie na admina od wpisywania zastepstw na strone(pinguine z checia sie zgodzi na kolejna osobe) i wszyscy beda happy
Aby uzupelnic wypowiedz Ingera: admini nie zajmuja sie wstawianiem informacji na stronie, od tego sa newsmani. Nie zmienia to jednak faktu iz zapraszamy do pomocy bo newsmanow brakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum