musimy pamietac, ze teraz nauczyciele beda mogli sie w lepszy sposob kontaktowac z uczniami (wysylajac PW w panelu np do calej klasy 1d za jednym razem).
zastepstwa tez z zalozenia mialy byc na stronie szkolnej.
BTW. pewnie jak sie pan przyjrzy screenowi to sie pan domysli co wpisalem do paska adresu.
ale właśnie tu jest problem, bo klasy pierwsze dalej nie będą miały informatyki. Będzie pełno sytuacji, gdzie ktoś zapomni hasła a będzie musiał zrobić zadanie, a są jeszcze osoby bez maila. Strona bez logowanie będzie najpewniejsza, wysyłanie informacji na PW to miły dodatek.
Dodatkowo będzie kilka informacji które winny być widoczne dopiero po zalogowaniu.[/list]
Zbędna nie, ale powinna być jedna strona dla wszystkich komisji gdzie są informacje o testach, zadaniach domowych, zastępstwach itd.
To mi się bardzo podoba!! Możnaby wtedy się pobawić w dziedziczenie itp... obiektowo
Tylko, że pani Gądek wolałaby mieć jakiś fajny serwis dotyczący wos-u i historii... i nie wiem czy by się zgodziła na połączenie tych wszystkich komisji...
PS[0]. Jakie jeszcze komisje miałyby powstać??:> Zrobilibyśmy cms-a
PS[1]. Ostatnio nie wchodziłem na forum, ze względu na brak czasu... i nie doczytałem się, co do skryptów strony hist-ger - ja tam prawie niczego nie ruszałem
PS[2] Dopiero raczkuję w programowaniu obiektowym
_________________ Nie się nie da, tylko młotek jest za mały
pani Gądek wolałaby mieć jakiś fajny serwis dotyczący wos-u i historii
no to w takim razie ja to widze tak, ze pani Gadek dostanie dostep do FTP i sobie zrobi
Djpaw napisał/a:
Zrobilibyśmy cms-a
najpierw trzeba zrobic inne rzeczy, a pozniej sie zajac czyms nowym. jak dla mnie to poprawa bledow hist-ger ma jakis piorytet i nawet jesli hist-ger za miesiac mialaby wyleciec na rzecz jednej wielkiej strony wszystkich komisji to przez ten miesiac nie powinno byc dziur.
poza tym z tego co wiem nauczyciele licza na nowa strone eureki - to tez musialby ktos zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum