bo to chyba logiczne, że rodzice tak czy siak bedą się rozliczać, nawet bez ŻĄDAŃ uczniów, chociaż żądać nie macie prawa, bo to pieniądze Waszych rodziców. Jak któreś z Was myślało, że rodzice z komitetu biorą tą kase dla siebie to nie wiem w jakim świecie żyjecie. Rodzice robili to przede wszystkim dla Was, dlatego trochę przykro było im kiedy zobaczyli co wypisujecie na forum no ale cóż... zawsze musi znaleźć się ktoś, kto będzie miał jakiś problem. jeżeli chcecie o tym porozmawiać twarzą w twarz to podpisałam się wyżej Macie problem- zapraszam
PS. mam nadzieje, że wszystkim, poza nielicznymi wyjątkami, które na pewno się znajdą, studniówka się podobała
rachunki i faktury są już zebrane. jest też kosztorys. jeżeli ktoś chce to moge skserować, chociaz jest tego duuużo i niekoniecznie mam ochote na to tracić czas chce ktoś?
Kosztorys bym prosiła Jak Ci sie nie chce kserować to zeskanuj albo zrób foto i wrzuć mi na maila Ale nie, żebym miała jakieś pretensje, tylko tak z ciekawości czystej A jeśli to za duży problem to nie muszę zaspokajać swojej ciekawości
_________________ "I believe I can fly... I can touch the sky..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum